برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روستای شورکش بندپی شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اردوی جهادی درمانی، فرهنگی، آموزشی و تربیتی در راستای خدمت‌گزاری و محرومیت‌ زدایی به مدت سه روز توسط برادران قرارگاه جهادی انصار المهدی بسیج دانشجویی شهید شجاعیان دانشگاه، برگزار گردید.

گفتنی است: در این اردوی جهادی پزشکان متخصص داخلی، متخصص اطفال، ماما و فوق تخصص خون و انکولوژی، متخصص طب و توانبخش و دندانپزشک حضور داشتند.
همچنین آموزش بهداشت دهان و دندان برای دختران و پسران ابتدایی و راهنمایی به همراه اهدا مسواک و خمیر دندان و برگزاری کلاس‌های رفع اشکال در تمام پایه ها توسط دانشجوها (تدریس دروس ریاضی، زبان انگلیسی، ادبیات) از بخش های آموزشی و تربیتی این اردو بوده است.
قابل ذکر است: نقاشی و رنگ آمیزی، کاردستی، نظافت کلاس مدرسه با کمک دانش آموزان، برگزاری انواع بازی و مسابقه و اهدای جوایز، تهیه پوستر های فرهنگی و نصب روی دیوار از بخش های فرهنگی اردوی جهادی می باشد.
همچنین مسئول بسیج دانشجویی استان و مسئول جهادی استان از این اردوی جهادی بازدید بعمل آوردند.