افتتاح ساختمان نوین درمانی بیمارستان فوق تخصصی کودکان زنده‌یاد شفیع‌زاده امیرکلا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ساختمان نوین درمانی بیمارستان فوق تخصصی کودکان زنده‌یاد شفیع‌زاده امیرکلا توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی «رئیس جمهور» محترم به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، حجت الاسلام بابائیان امام جمعه امیرکلا، دکتر حسن نتاج نماینده منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر مهدی محمدیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل افتتاح گردید.

گفتنی است: این بیمارستان با زیربنای 4200 مترمربع در ۶ طبقه است که در زمان بحران قابلیت افزایش  به ۱۵۰ تخت هم دارد.
قابل ذکر است: دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دارد و این طرح نیز مجدد در دستور کار قرار گرفت.
لازم به ذکر است: بسیاری از بیماران بستری در مراکز درمانی بابل از شهرهای مختلف مازندران به‌خصوص شهروندان غرب مازندران هستند که با افتخار به همه این عزیزان خدمت ارائه می‌کنیم.