افتتاح و بهره برداری از بزرگترین مرکز دیالیز شمال کشوردر بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، بزرگترین مرکز دیالیز شمال کشور توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی «رئیس جمهور» محترم به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور دکتر داود منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، آقای فتح اله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران، آقای پیرفلک فرماندار ویژه شهرستان بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و معاونین افتتاح و به بهره برداری رسید.

گفتنی است: ساخت این پروژه یکصد تختخوابی از سال 1398 آغاز شده و در سه‌طبقه به مساحت 3200 مترمربع می‌باشد که 40 میلیارد تومان توسط خانواده محترم میناگر به نیت مادر سرکار خانم طاهره وایگانی و 10 میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل هزینه شده است.

قابل ذکر است: دکتر منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بازدید از مرکز جامع دیالیز و عیادت از بیماران، از پرسنل این مرکز با اهدا شاخه گل تقدیر نمودند.

اشتراک گذاری: