تجلیل از بانوی‌متعهد اورژانس ۱۱۵ بابل در نهمین نمایشگاه ملی گل و گیاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در شب پایانی نهمین نمایشگاه ملی گل و گیاه با ابتکار سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری بابل از بانوی با تعهد اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم‌پزشکی بابل تجلیل شد.

گفتنی است: در این برنامه سیدمرتضی حسینی رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری بابل با سخنانی ضمن ارج نهادن خدمات و زحمات پرسنل سختکوش اورژانس، از تبلور این مسئولیت پذیری در حرکت مسئولانه و دلسوزانه سرکار خانم مهرآور به عنوان یک الگوی بهینه یاد کرده و آرزو نمودند هر فردی در هر جایگاهی با درک کافی از مسئولیت خود بتواند همانند ایشان به بهترین شکل نقش آفرینی نماید.
لازم به ذکر است: در این برنامه که با ابراز احساسات مردم علاقه مند و تشویق مداوم ایشان همراه بود، علاوه بر اهدای لوح و هدایای شهرداری بابل، تعدادی از شهروندان و غرفه داران نمایشگاه نیز با اهدای هدایایی از اهتمام و مسئولیت شناسی این بانوی با تعهد تقدیر کردند.