دانشگاه علوم پزشکی بابل

برای آشنایی بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی بابل و امکانات آموزشی، درمانی، رفاهی دانشجویی با ما همراه باشید.

اخبار ویژه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر عین اللهی وزیر بهداشت در حضور آیت ا... رئیسی رئیس جمهور شهید در سفر استانی به مازندران در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ (سه روز قبل از شهادت) گفت: در سفر پر خیر و برکت جنابعالی به استان مازندران در مجموع 11 پروژه مهم بهداشتی و درمانی در سطح استان افتتاح می شود.

با تدبیر دولت سیزدهم، طرح ارائه خدمات رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل، عشق به مردم و کودکان را در مازندران تعبیر کرد.

رئیسی خستگی نمی شناخت

۳۱ , اردیبهشت , ۱۴۰۳

پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس‌جمهور و همراهان گرامی ایشان

إنا لله و إنا إلیه راجعون

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از تخصیص ۳۲۰ هزار میلیارد تومانی دولت برای بخش بهداشت و درمان در سال گذشته و پیش‌بینی ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال جاری در این حوزه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ساختمان نوین درمانی بیمارستان فوق تخصصی کودکان زنده‌یاد شفیع‌زاده امیرکلا توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی «رئیس جمهور» محترم به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، حجت الاسلام بابائیان امام جمعه امیرکلا، دکتر حسن نتاج نماینده منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر مهدی محمدیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل افتتاح گردید.

ویدیو‌ها

روسای دانشگاه از ابتدا تا‌کنون