سیزدهمین کنگره بین‌المللی پیوند سلولهای خونساز بنیادی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سیزدهمین کنگره سالیانه انجمن علمی پیوند سلول های بنیادی خونساز ایران به مدت سه روز از دوم تا چهارم اسفند ماه سالجاری در سالن همایش امام علی (ع) دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

گفتنی است این کنگره با حضور پدر پیوند مغز و استخوان ایران پروفسور اردشیر قوام زاده، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان برگزار شد. قابل ذکر است: حدود ۱۱۰ متخصص در ۱۷ پنل تخصصی بعنوان سخنران در رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی خون و سرطان بالغین/ کودکان، رادیوانکولوژی، رادیولوژی، پزشکی هسته ای، عفونی، بیماریهای ریه، پیوند و نقص ایمنی، ژنتیک پزشکی، خون‌شناسی و آزمایشگاه بانک خون، ایمنی شناسی و همچنین رشته پرستاری از سراسر کشور و ۱۵ مرکز پیوند فعال در ایران در این کنگره حضور یافتند.

همچنین تازه های سلول درمانی، پیوند سلولهای بنیادی خونساز در بیماری های ارثی و غیر ارثی، کنترل عوارض پیوند سلولهای بنیادی خونساز، انتخاب دهنده پیوند سلولهای بنیادی خونساز، اخلاق در سلول درمانی و پیوند سلولهای بنیادی خونساز از محورهای اصلی کنگره می باشد. گفتنی است در مراسم افتتاحیه از پروفسور اردشیر قوام‌زاده پدر پیوند مغز و استخوان ایران توسط دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین اساتید مرکز پیوند مغز و استخوان امیرکلا تجلیل بعمل آمد.