نجات جان بانوی بابلی در حال خانه‌تکانی توسط اورژانس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه گفت: کارشناسان اورژانس بابل جان خانم ۲۳ ساله که در حال خانه تکانی دچار برق‌گرفتگی شده بود را نجات دادند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این خانم به مدت ۱۰ دقیقه در وضعیت برق گرفتگی بود که دچار ایست قلبی شدند و با رسیدن آقایان هاشمی و میرزاده کارشناسان اورژانس ۱۱۵ عملیات احیا بمدت ۱۵ دقیقه انجام می‌شود که منجر به نجات این خانم می‌شود.

وی افزود: پس از اینتوبه کردن و انجام سه بار شوک قلبی، بیمار هوشیار شده و نبض و تنفس خودبخودی پیدا می کند. سپس بیمار به اورژانس بیمارستان یحیی نژاد منتقل شده و در آی سی یو بستری شد.

دکتر رمضانی اذعان داشت: مراقب سیم های برق پوسیده و خراب و آسیب دیده باشید و به حرارت سیم ها و کابل های برق توجه کنید و هرگز سیم های عامل جریان برق را نزدیک مواد شیمیایی قرار ندهید.