هفدهمین جشنواره شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، بیست و پنجمین همایش آموزشی علوم پزشکی ، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی از کلاس درس تا عرصه در تاریخ 12 و13 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.

گفتنی است: توسعه و بازنگری منطبق با نیازهای اجتماعی، کیفیت آموزش بالینی، آموزش علوم پزشکی دانشجو محور، اخلاق حرفه ای در آموزش علوم پزشکی و فناوری نوین آموزشی از محورهای جشنواره آموزشی شهید مطهری می باشد.
قابل ذکر است: برنامه ریزی درسی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی،مشاوره و حمایت دانشجویی، یادگیری الکترونیکی و مدیریت و رهبری آموزشی از محورهای جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی بوده است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت: www.ichpe.org مراجعه نمایند.