بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از روند ساخت ساختمان دانشکده پرستاری فاطمه الزهرا(س) رامسر

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بهمراه دکتر شمسعلی‌نیا رئیس دانشکده رامسر از روند اجرای پروژه ساختمان جدید دانشکده پرستاری فاطمه الزهرا(س) رامسر بازدید بعمل آوردند.

کلنگ این پروژه با زیربنای ۵۳۰۰ مترمربع در دو طبقه و با بودجه ۹۰۰ میلیارد ریال در زمین ۵ هکتاری متعلق به دانشگاه علوم پزشکی بابل جنب خوابگاه دانشجویان این دانشکده، در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ به زمین زده شد.
 لازم به ذکر است این دانشکده یکی از بهترین واحدهای آموزش عالی در غرب استان مازندران می باشد که تاکنون ۱۲۰۰ نفر در رشته پرستاری و بهداشت در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
دانشکده رامسر یکی از ۹ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی بابل می‌باشد.