خواهران پزشک بابلی، نیکوکاران عرصه سلامت/ بهره‌برداری از پروژه‌های خیریه بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل: مولود عباس‌زاده و خواهرش دو پزشک بابلی هستند که یک میلیارد تومان از ارثیه خود را به بازسازی و نوسازی بخش مامایی زنان و زایمان بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل اختصاص دادند.

گفتنی است بخش های خیرساز بیمارستان شهید یحیی نژاد با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، نیکوکاران، دکتر سیفی معاون درمان، دکتر سعادت رئیس بیمارستان، اعضای هیات مدیره موسسه خیریه بیمارستان شهید یحیی نژاد، مسئولین دانشگاهی و بیمارستانی مورد بهره برداری قرار گرفت.
قابل ذکر است بخش مامایی توسط خانواده زنده‌یادان #حاج_علی_عباس‌زاده و #حاجیه‌خانم_شهربانو_ظرافت با هزینه ۱۰میلیارد ریال مورد بازسازی قرار گرفت و همچنین دفتر موسسه خیریه بیمارستان به همت #حاج_علی‌_قلی‌تبار با هزینه یک میلیارد ریال ساخته شد.