برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دهه اول محرم در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مراسم پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع)  در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، با شروع ایام محرم دانشگاه میزبان دوستداران اهل‌بیت (ع) است تا با زمزمه دعای پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان و ۷۲ تن از یاران باوفایشان ارادتشان را به خاندان عصمت و طهارت (ع) ابراز نمایند.
همچنین مراسم زیارت عاشورا در روز سه‌شنبه با حضور دکتر سید علی مظفر پور رئیس دانشگاه، مدیران، کارکنان و عاشقان سید و سالار شهیدان حسین‌ابن‌علی(ع) به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان در مسجد امام علی (ع) برگزار شد.
گفتنی است: مراسم زیارت عاشورا در دهه اول محرم هرروز صبح از شنبه ۸ لغایت ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ساعت ۷ صبح همراه با سخنرانی، مداحی و پذیرایی در مسجد امام علي (ع) دانشگاه برگزار می‌شود.