افزایش مراکز عصر تزریق واکسن در بابل

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل: از افزایش مراکز عصر تزریق واکسن در بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترحسین جلاهی گفت: در مکان‌های مسقف و پرازدحام حتما از ماسک استفاده کنید
دکتر حسین جلاهی با اشاره به اینکه دز یادآور واکسیناسیون کرونا را جدی بگیرید، بیان داشت: واکسن‌های «سینوفارم، پاستوکووک، برکت، فخرا، رازی‌کوپارس و اسپایکوژن» در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان بابل تزریق خواهد شد.
وی افزود: مردم عزیز ساکن در روستاها می توانند برای دریافت واکسن به مراکز خدمات جامع سلامت روستایی شهرستان بابل مراجعه نمایند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: مراکز واکسیناسیون رضیاکلا، شهید ذاکریان، شهید کشوری و معاونت بهداشتی بابل صبح از ساعت ۹ الی ۱۲ و عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۰ آماده ارائه خدمات به همشهریان می‌باشد.