بازدید از بزرگترین مرکز جامع درحال ساخت دیالیز شمال کشور

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل: دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و اعضای هیات مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت بابل بهمراه دکتر کریمی و سردار سعادتی نمایندگان مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، آقای قاسم عزیززاده گرجی فرماندار، دکتر کلانتری شهردار بابل، آقای یعقوبی و آقای قربان نیا اعضای شورای شهر، دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه و دیگر مسئولین از پروژه مرکز جامع دیالیز بازدید نمودند و از نزدیک در روند اجرای این پروژه قرار گرفتند.

گفتنی است در این جلسه اقدامات لازم جهت راه‌اندازی بزرگترین مرکز جامع دیالیز شمال کشور بررسی گردید.
لازم به ذکر است مرکز جامع دیالیز در سه طبقه با زیربنای سه هزار مترمربع به همت خانواده نیک اندیش میناگر به نام مادر سرکار خانم طاهره وایگانی همسر زنده یاد حاج موسی میناگر در حال ساخت است.