برای نخستین بار از ابتدای شیوع کرونا بیمار جدید مبتلا به کرونا در بابل بستری نشد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: برای نخستین بار از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بستری بیماران کرونایی در این شهرستان صفر شد و بابل روز بدون بستری جدید کرونایی را تجربه کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مظفرپور سرپرست دانشگاه با اظهار این که استقبال بالای شهروندان بابلی از تزریق واکسن کرونا سبب کاهش بیماران مبتلا به این بیماری و میزان بستری در پایین‌ترین حد ممکن از ابتدای شیوع کرونا تاکنون شده است، گفت: در روزهای گذشته وضعیت کرونایی این شهرستان روند کاهشی داشته است، طوری که در آخرین ارزیابی وزارت بهداشت رنگ کرونایی بابل، آبی ارزیابی شده است.
دکتر سید علی مظفرپور با بیان این که در ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیمار مبتلا به کرونا در بابل بستری نشد، افزود: نزدیک به یک میلیون دُز واکسن در بابل تزریق شده است.
وی با بیان اینکه علاوه بر تزریق واکسن رعایت پروتکل بهداشتی همچنان باید انجام شود؛ گفت: در حال حاضر وضعیت موجود نباید سبب عادی انگاری شود