با حضور وزیر بهداشت؛ کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی امید بابل افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت در دهه مبارک فجرخبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدفرزاد جلالی ، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی امید بابل در زمینی به مساحت عرصه سه هزار مترمربع با زیربنای ۲۷۵۰ متر مربع در ۳ طبقه و با اعتبار ساختمانی حدود ۶۵ میلیارد ریال ساخته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: کلینیک مرکزی دارای ۱۷ کلینیک و پاراکلینیک شامل بخش های تخصصی قلب، داخلی، جراحی، ارتوپدی، مغز و اعصاب، تغذیه، طب سنتی، روانپزشکی، خون و آنکولوژی، گوارش، پوست و مو، چشم، گوش حلق و بینی، زنان و زایمان، کودکان، دندانپزشکی، توانبخشی، رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه است.
وی افزود: علاوه بر مردم شریف شهرستان بابل، هم استانی های عزیز نیز به این مرکز مراجعه می نمایند.