برگزاری اردوی پاکسازی طبیعت، کانون جهادی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل: کانون جهادی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در جهت احیای طبیعت و ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک و محیط زیست اردوی جهادی، تفریحی و فرهنگی، پنجشنبه ۱۹ خرداد ویژه پسران و جمعه ۲۰ خرداد ویژه دختران در جنگل های حومه شهرستان آمل برگزار گردید.

گفتنی است در این اردو که از ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۴ عصر ادامه داشت دانشجویان کانون جهادی  به جمع آوری زباله ها و اشیاء رها شده در طبیعت و پاکسازی در سطح  جنگل بلیران آمل پرداختند.
 لازم به ذکر است که جنگل بلیران در  روستای بلیران در بخش دشت سر در ۱۵ کیلومتری شهر آمل، در مسیر جاده ‌قدیم آمل-بابل قرار دارد و پس از عبور از چند روستا، در انتهای جاده به روستای بلیران می‌رسیم. این جنگل دارای طبیعتی بکر و زیباست که همه ساله گردشگران زیادی را در سطح منطقه ملی به سمت خود می‌کشاند ودر  سال ۱۳۸۷ جنگل بلیران به‌عنوان منطقه شماره دو نمونه گردشگری، انتخاب شده است. از جذابیت‌های این منطقه می‌توان به طبیعت بکر، رودخانه زیبا و چشمه‌های آبگرمی که کنار این رودخانه قرار دارند نام برد.