چگونگی تزریق واکسن کرونا به مادران باردار/ بانوان باردار از سه ماهه دوم بارداری می‌توانند واکسن کرونا بزنند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر جوانیان از آغاز تزریق واکسن کرونا به مادران باردار خبر داد.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در ایران تنها تزریق واکسن سینوفارم در زمان بارداری مجاز است.

وی با اشاره به اینکه تزریق واکسن برای کلیه مادران بارداری که سن بیشتر از ۳۵ سال دارند انجام می شود، گفت: این مادران می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی تحت پوشش خود بار ارائه مدارک در ارتباط با بارداری واکسن کرونا را دریافت نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: مادران بارداری که بیشتر از ۱۲ هفته از زمان بارداری گذشته باشد می توانند واکسن را دریافت کنند و علاوه بر انها کسانی به دلایلی در گروههای پرخطر دارند.

وی افزود: مادران بارداری که خود یا همسرشان، عضو کادر بهداشت و درمان هستند و یا کسانی که دیابت، فشارخون یا ضعف سیستم ایمنی دارند نیز می توانند واکسن کرونا را در زمان بارداری دریافت کنند.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: از کلیه مادران باردار دعوت میکنیم که جهت تزریق واکسن به مراکز بهداشت تحت پوشش خودشان مراجعه نمایند.