پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روزجهانی ماما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل پیام تبریکی را به مناسبت فرا رسیدن روز ماما منتشر کردند. در این پیام آمده است:پنجم ماه می، شانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما بر بشیران زایش وآفرینش مبارکباد. نقش بی بدیل ماما در سلامت مادر وکودک، ایجاد آمادگی روحی وروانی زوجین،مراقبت های قبل وبعد از زایمان بر همگان مبرهن است.این جایگاه ارزنده بویژه درطرح تحول سلامت وانجام زایمان فیزیولوژیک وکاهش سزارین شناخته شده وبسیار اثر گذار است. همت وتلاش این عزیزان زحمتکش اردیبهشتی را ارج نهاده، برای همگان توفیقات روز افزون آرزو میکنم.