سخنرانی معاون بهداشتی بابل در نماز جمعه به مناسبت هفته سلامت در شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سومین روز از هفته سلامت با برنامه سخنرانی دکتر اشرفیان امیری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته سلامت پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان بابل در روز جمعه 3 ارديبهشت 1395 انجام شد. در این سخنرانی معاون بهداشتی دانشگاه دکتر اشرفیان امیری ضمن تبریک به مناسبت هفته سلامت و تقارن با میلاد با سعادت امام علی (ع) و ایام ماه رجب المرجب ، درخصوص شعار هفته سلامت " غلبه بر دیابت" سخنانی ایراد فرمودند. ایشان ضمن تشکر از زحمات مسئولین محترم به ویژه امام جمعه شهرستان بابل بیان داشتند که شایعترین علت کوری چشم ، بیماری دیابت و شایعترین علت قطع پا بعد از تصادفات بیماری دیابت است. دیابت از ارث و مصرف مواد قندی بوجود می آید و در اثر کم تحرک و عدم فعالیت بدنی و ورزش و تغذیه ناسالم و استرس تشدید می شود.پس بیائیم همه با هم با ورزش حداقل 30 دقیقه در روز و تغذیه مناسب و عدم استرس در پیشگیری از بیماری های قلبی ، عروقی خصوصا فشار خون و دیابت توجه نمائیم که در این زمینه بایستی با خودمراقبتی ،به فکر سلامت جسم و روان و نیازهای جسمی و روحی خود توجه نمائیم. لازم است بدانیم که بایستی آموزش بگیریم و آموزش بدهیم در این صورت اگر آموزش لازم را در این زمینه داشته باشیم و از فشارخون و دیابت غفلت کنیم که این خود زمینه ساز بیماری های قلبی ، عروقی می باشد، یعنی به خودمان ظلم کردیم و این یعنی گناه بزرگ که بایستی خودمان جوابگو باشیم در پایان از همه مسئولین محترم خصوصا امام جمعه شهرستان و امام جمعه های شهرهای مختلف شهرستان و فرماندار محترم و ریاست دانشگاه علوم پزشکی و کارکنان صدیق معاونت بهداشتی در برگزاری هر چه بهتر برنامه های هفته سلامت تقدیر و تشکر نمودند.