برگزاری چهارمین دوره کارگاه معرفت افزایی ویژه اعضای هیات علمی

چهارمین دوره کارگاه معرفت افزایی ویژه پزشکان بالینی با تدریس حجت الاسلام و المسلمین دکتر نیکزاد، مسئول محترم دفترمقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بابل، در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و دانشجویی برکزار گردید.

به گزارش مفدا بابل چهارمین دوره کارگاه معرفت افزایی ویژه اعضای علمی بالینی ۲۹ تیر با تدریس حجت الاسلام و المسلمین دکتر نیکزاد، مسئول محترم دفترمقام معظم  رهبری دانشگاه علوم پزشکی بابل، در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید. در این کارگاه که معطوف به مبحث دین شناسی و دین پژوهی بوده دکتر نیکزاد بیان داشتند: "دین مجموعه ای از باورها، ارزش ها و دستورالعمل هاست. دین راه و رسم زندگی کردن را نشان می دهد و هر آنچه از جانب خداوند آمده باشد دین است و دین حق یکیست و پیامبر کاملترین انسان و پیام آور وحی خصوصا در بین مسلمانان می باشد. "

دکتر نیکزاد کتاب هایی در خصوص دین و روان (نوشته ویلیام جیمز) و کتاب انسان و ایمان (نوشته شهید مطهری) را درمورد موضوع فوق معرفی نموده و به اساتید  مطالعه و تامل در این کتابها را توصیه کردند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص وفور نعمت ها از جمله نعمت حیات، نعمت سلامت و تندرستی و نعمت علم اندوزی مطالب تامل برانگیزی را بیان نمودند.

این استاد گروه معارف دانشگاه در مورد تحریف کتاب مقدس قرآن این چنین اظهار نظر کردند::" پیامبر اکرم از همان ابتدا امکان تحریف را از بین بردند و نگذاشتند کتاب تک نسخه ای باشد. کاتبان متعددی حضور داشته و کتا ب مقدس را  در نسخه های زیاد منتشر کردند. برخلاف کتب آسمانی دیگر که تک نسخه ای بوده و در مکانی خاص نگهداری شده است و همین امر  امکان تحریف را افزایش داده است.

این دوره از کارگاه معرفت افزایی طی ۴ جلسه، با حضور ۳۲ نفر از اعضای محترم هیئت علمی و توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار می شود.

چهارمین دوره "کارگاه معرفت افزایی" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل