نشست دکتر ربیعی در روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز ارتباطات وروابط عمومی

نشست دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی با مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات وروابط عمومی با مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل در دفتر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد .

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سفیران سلامت

دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نظر دارد جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سفیران سلامت را در خردادماه ۱۳۹۶ در ۱۸ محور برگزار نماید.
۰۶ , خرداد , ۱۳۹۶ /15 /18
معاینه رایگان بیماران به همت پزشکان متخصص و عمومی در بابل

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در طی خبری افزود؛ طرح ۳۰ شب سی مسجد امسال از ششم خرداد ،شب اول ماه مبارک رمضان در شهرستان بابل به صورت آموزشی و درمانی در هشتمین سال اجرایی می شود.
۰۶ , خرداد , ۱۳۹۶ /56 /18