پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز آزمایشگاه را به همه همکاران آزمایشگاه تبریک گفت.

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

متن پیام بدین شرح می باشد: سی ام فروردین زاد روز حکیم توانا سید اسماعیل جرجانی ،روز آزمایشگاه ، بر جامعه فرهیخته آزمایشگاهی ،کارکنان فنی ،اداری، خدماتی و اساتید و پزشکان علوم آزمایشگاهی مبارکباد. . این تلاشگران عرصه سلامت با آنالیز خون،مایعات و انساج بدن همواره در راه تشخیص و نهایتاً درمان صحیح بیماران کوشا بوده و پشتیبانان صدیق عرصه سلامت میباشند. . حکیم جرجانی گذشته از ابداع و شناخت بسیاری از روشهای تشخیص بیماریها ،مکمل فلسفه سهروردی و پارسی زبانی توانا به مثابه فردوسی بزرگ بود. . نام گذاری روز آزمایشگاه در زاد روز تولد این دانشمند فرهیخته،نشانه عظمت جایگاه والای همکاران آزمایشگاهی است. . توفیق همگان را در راه اعتلا سلامت جامعه از خداوند منان مسئلت دارم.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /70 /18
دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /91 /18