پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز آزمایشگاه را به همه همکاران آزمایشگاه تبریک گفت.

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

متن پیام بدین شرح می باشد: سی ام فروردین زاد روز حکیم توانا سید اسماعیل جرجانی ،روز آزمایشگاه ، بر جامعه فرهیخته آزمایشگاهی ،کارکنان فنی ،اداری، خدماتی و اساتید و پزشکان علوم آزمایشگاهی مبارکباد. . این تلاشگران عرصه سلامت با آنالیز خون،مایعات و انساج بدن همواره در راه تشخیص و نهایتاً درمان صحیح بیماران کوشا بوده و پشتیبانان صدیق عرصه سلامت میباشند. . حکیم جرجانی گذشته از ابداع و شناخت بسیاری از روشهای تشخیص بیماریها ،مکمل فلسفه سهروردی و پارسی زبانی توانا به مثابه فردوسی بزرگ بود. . نام گذاری روز آزمایشگاه در زاد روز تولد این دانشمند فرهیخته،نشانه عظمت جایگاه والای همکاران آزمایشگاهی است. . توفیق همگان را در راه اعتلا سلامت جامعه از خداوند منان مسئلت دارم.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /25 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /122 /18