غربالگری رایگان دهان و دندان

دکتر موعودی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل اظهار کرد: این طرح در سال گذشته بر روی بیش از ۴۰۰۰ هزار نفر صورت پذیرفت. احسان موعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت افزود: طرح غربالگری سرطان دهان در راستای تشخیص زودرس این بیماری در این دانشکده انجام خواهد شد و با افزایش تعداد پایگاه در سطح شهرستان بابل ، امیرکلا، بابلسر به کار خود طبق سنوات گذشته ادامه خواهد داد.

دکتر احسان موعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت

وی افزود: در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند. موعودی با بیان اینکه تشخیص دیررس سرطان به علت تاخیر در مراجعه بیماران به پزشک است افزود: آگاهی از علائم بیماری در تشخیص زودرس موثر است. وی تصریح کرد: در صورت شناخت عوامل خطر ساز و پرهیز از آنان احتمال بروز بسیاری از سرطانها را می توان کاهش داد، بهبود شیوه زندگی و تغذیه مناسب نیز بسیار تاثیر گذار است. وی در توضیح بیشتر بیان کرد: آموزش دندانپزشکان برای مواجهه با بیماران خاص از سرگردانی این بیماران در مطب های دندانپزشکی جلوگیری می کند. وی تاکید کرد: فعالیت پزشکان دهان ودندان ودندانپزشکان همپوشانی دارند و گروه دهان ودندان در دانشکده دندانپزشکی به ضایعات دهانی وسرطانها وبیماریهایی با تظاهر دندانی می پردازد. موعودی یادآور شد: در بیماریهای دهان با تظاهرات دندانی ممکن است دندانپزشک عمومی نتواند مشکل بیمار راحل کند و در این صورت این بیماران به پزشکان دهان ودندان ارجاع داده می شوند. وی افزود: با تعامل بین متخصصین مختلف پزشکی و دندانپزشکی در جهت تشخیص و درمان سریعتر بیماران پر مخاطره اقدام موثر خواهد شد.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /24 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /121 /18