ویزیت ۲۳۸۳۳ بیمار در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از خدمات رسانی مطلوب به بیماران مراجعه کننده در مراکز درمانی دولتی وخصوصی در ایام نوروز خبر داد وگفت؛با توجه به اینکه یکی از دغدغه های اصلی در ایام نوروز در دسترس بودن پزشکان در بیمارستانها می باشد،خوشبختانه در تمام ایام تعطیلات نوروزی همه پزشکان محترم وهمکاران کادر درمانی به صورت شبانه روزی مشغول به خدمات رسانی به بیماران بودند.

دکتر ربیعی با اشاره به گزارش عملکرد حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی بابل طی 20روزکه از تاریخ95/12/25شروع وتا 96/1/15به پایان رسیده است اینطور بیان کردوگفت:

ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل در بیمارستان آیت الله روحانی مستقر وبا حضور همکاران متعددی از معاونت های مختلف،مشاوران وکارشناسان  که در امر بهداشت ، درمان وآموزش مشارکت داشتند تشکیل شد.

که در این مدت در بحث بهداشت تعداد396 مورد از اماکن عمومی مورد بازدید قرار گرفت.که متاسفانه 21 مورد تخلفات به دادگاه معرفی شدند از اماکن بین راهی 30 مورد بازدید قرارگرفت که دو مورد منجر به معرفی دادگاه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، با اشاره به اینکه در قسمت درمان کارهای مهمی انجام شده تعداد1545ماموریت اورژانس 115 و5867 مورد ویزیت پزشک عمومی  و تعداد1032 مورد ویزیت دندانپزشکی داشتیم. که برای اولین بار ویزیت دندانپزشکی به صورت شبانه روزی در بیمارستان آیت الله روحانی مستقر ومنشاء خدمات بسیار خوبی برای همشهریان ومسافرین عزیز بود.از این تعداد 3912 مورد بستری در بیمارستان ها داشتیم که تعداد بیماران تصادفی 294 مورد که متاسفانه دو مورد منجر به فوت شد وتعداد بیماران مسافر ومهمانان  2184 نفر بوده که 560 مورد بستری شدند. تعداد کل ویزیت در بیمارستان ها ومراکز درمانی ما که به صورت اورژانسی تحت معاینه قرار گرفتند 23833 نفر بودند که از این تعداد 20634 نفر به صورت سرپایی و3412 نفر به صورت بستری بودند در این مدت 138 مورد زایمان طبیعی و278 مورد زایمان سزارین انجام شد.

دکتر ربیعی اظهار داشت ؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت وبازرسان از همه مراکز درمانی وبهداشتی بازدید به عمل آوردند. ونسبت به کارهای انجام شده رضایت داشتند.

در پایان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل: ازکلیه اعضای هیات علمی ، پزشکان ، کارشناسان وهمکاران کادر درمانی که به صورت شبانه روزی تلاش می کردند، تقدیر وتشکر بعمل آورد.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /70 /18
دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /91 /18