بازدید دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اورژانس شبانه روزی دندانپزشکی بیمارستان روحانی در ایام نوروز

دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مسئولین دانشگاه از اورژانس شبانه روزی دندانپزشکی بیمارستان روحانی در ایام نوروز بازدید بعمل آوردند. اورژانس دندانپزشکی بیمارستان روحانی آماده ارائه خدمات شبانه روزی در ایام تعطیلات نوروزی می باشد.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /24 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /122 /18