کسب عنوان «پژوهشگر برتر دستگاه اجرایی استان » توسط کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل

کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل در نخستین جشنواره  پژوهش، فناوری و ارتباط با صنعت مازندران عنوان «پژوهشگر برتر دستگاه اجرایی» را کسب نمود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نخستین جشنواره پژوهش، فناوری و ارتباط با صنعت (شهید فخری زاده ) با حضور ۳۰۰ پژوهشگر  در استان مازندران  برگزار گردید.
 در این جشنواره، در بخش انتخاب بهترین پژوهشگر دستگاه اجرایی، آقای حسین فرجی دکترای مهندسی بهداشت محیط با ۲۲ مقاله چاپ‌شده در مجلات ISI  و ۲۵ طرح ثبت‌شده،  بعنوان پژوهشگر برتر بخش کارمندی، انتخاب شدند.
 در مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور  استاندار مازندران، معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری، ریاست کمیسیون تحقیقات مجلس، فرزند بزرگوار  شهید فخری زاده، فرمانداران، و جمعی از مسئولان و مدیران اجرایی استان و شهرستان‌های مازندران  از  پژوهشگران برتر و برگزیدگان استان تجلیل شد.