دومین همایش منطقه ای دانشگاه اخلاق محور در بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین همایش منطقه‌ای دانشگاه اخلاق محور در بابل همزمان با سالروز شهادت استاد دکتر مفتح و روز وحدت حوزه دانشگاه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است: این همایش با سخنرانی آیت‌الله محمدی لائینی نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ، دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و حجت‌الاسلام نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
لازم به ذکر است: بایدها، باورها، آسیب‌شناسی، ملاحظات اخلاقی در نظام آموزشی پژوهشی و اداری دانشگاه، هویت و مرجعیت دانشگاه در جامعه ایرانی عقلانیت، گفتگو و خشونت در دانشگاه از محورهای این همایش بوده است.
قابل‌ذکر است: در این همایش ارتباط تصویری با حجت‌الاسلام دکتر محمدهادی مفتح رئیس مرکز اسلامی هامبورگ برقرار گردید.

همچنین دکتر یدالله زاهد پاشا، دکتر عسکری نورباران، دکتر سید غلامعلی جورسرایی و دکتر مولود آقاجانی اساتید و الگوهای اخلاقی دانشگاه علوم پزشکی بابل و حجت الاسلام محمد گلایری استاد نمونه اخلاق حوزه علمیه فیضیه شهرستان بابل مورد تقدیر قرار گرفتند.