کارگاه سواد رسانه و تحلیل وقایع روز در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه سواد رسانه و تحلیل وقایع روز با حضور حسن شمشادی خبرنگار ایران در سوریه در زمان داعش و مجری برنامه عصر نادر روز دوشنبه 23 آبان در دو نوبت توسط بسیج جامعه پزشکی و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

گفتنی است این کارگاه در دو نوبت ویژه اساتید و دانشجویان و همچنین ویژه اعضای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و مراکز تابعه برگزار شد.
لازم به ذکر است یکی از اهداف این کارگاه، بالابردن سطح آگاهی در راستای تشخیص اخبار کذب و نادرست و همچنین بررسی تاکتیک های رسانه ای در ایجاد جریانات و موج های احساسی از سوی شبکه های معاند بوده است.
قابل ذکر است اهمیت و ضرورت سواد رسانه ای، شناخت انواع رسانه ها، ماهیت و کارکردهای آنها، تکنیک های سواد رسانه ای، از محورهای اصلی این کارگاه بود.