فراخوان پنجمین جشنواره کشوری دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل، از فراخوان پنجمین جشنواره کشوری ایده های نوآورانه آموزشی ویژه دانشجویان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قائمی گفت: پنجمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در اردیبهشت ماه 1402با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز بین المللی همایش­ های رازی برگزار خواهد شد .
دکتر مریم قائمی امیری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل بیان داشت: مهلت بارگزاری ایده های نوآورانه آموزشی از اول دی ماه تا اول بهمن ماه 1401خواهد بود.
این مسئول ادامه داد و گفت: تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیات علمی و برنامه)، مدیریت و رهبری آموزشی، یادگیری الکترونیکی و طراحی و تولید محصولات آموزشی از حیطه های هفت گانه این جشنواره می باشد.
وی اذعان داشت: در پنجمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی، علاقمندان ایده های نوآورانه آموزشی خود را در آدرس سایت: http://ichpe.org بارگزاری نمایند.