ثبت ۱۳۱ مورد بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان بابل در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضازاده گفت: از آغاز طرح کشیک نوروزی(۲۵ اسفند ۱۴۰۰) تا تاریخ ۱۵ فروردین۱۴۰۱ تعداد ۱۳۱ مورد بازرسی توسط کارشناسان دارویی، تجهیزاتی و غذایی این معاونت از داروخانه‌ها، آزمایشگا‌ه‌ها، فروشگاه‌ها و هایپرمارکت‌ها، صنوف آرایش و بهداشتی، بیمارستان‌ها و ... صورت گرفت.

دکتر رضازاده معاون غذا و دارو «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» با اشاره به اینکه ۲۱۶ مورد مواد غذایی و بهداشتی بصورت نمونه مورد آزمایش قرار گرفت، اظهار داشت: ۲۷ مورد نمونه‌های مایع مشکوک مراکز قضایی و انتظامی آزمایش شد و۱۹۴ مورد نتایج آزمایشات مواد غذایی و وبهداشتی از طریق سامانه لیمز نیز ارسال شد.
وی با ذکر این نکته که ۱۵ پروانه ساخت واحد‌های تولیدی نیز در این مدت صادر شد، بیان داشت: کارشناسان سامانه پاسخگویی ۱۹۰ در بحث کمبود دارویی و تهیه و مشاوره نیز فعال بودند و ۵۲ مورد پاسخگویی و پیگیری کمبود دارویی را انجام دادند.