برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر (روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور جمعی از معاونین، مدیران و دانشجویان مورخ ۹۶/۹/۲۰ در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم "دکتر عبد الایمان عمویی"، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، "دکتر نوین نیک بخش" معاون آموزشی، "دکتر محمود حاجی احمدی" معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی دیگر از مسئولین این دانشگاه حضور داشتند.

پس از آغاز مراسم "دکتر عبدالایمان عمویی"ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، از حضور پرشور آنان ابراز خرسندی کرد.

در ادامه نمایندگانی از دانشکده ها، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان، کانون های دانشجویی و شورای صنفی به بیان مشکلات موجود در دانشگاه و بیمارستان ها و دغدغه های کلی دانشجویان پرداختند. همچنین صحبت هایی نیز در ارتباط با اساس نامگذاری "روز دانشجو" و تاثیر آن بر جامعه شد. پس از آن مسئولین دانشگاه به نقدهای دانشجویان پاسخ و وعده پیگیری و حل مشکلات را دادند.

شایان ذکر است، "دکتر سید مظفر ربیعی" رئیس دانشگاه به دلیل حضور در کنگره سران دانشگاهی وزارت بهداشت در این مراسم حضور نداشت و "دکتر نوین نیک بخش" معاون آموزشی دانشگاه به نمایندگی از ایشان پاسخگوی مسائل دانشجویان بود.

برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل