راه‌اندازی واکسیناسیون سیار در بابل/ تعطیلی مرکز واکسیناسیون خودرویی و سپاه بعلت کاهش بار مراجعات

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان از راه‌اندازی واکسیناسیون سیار در بابل خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت :کلیه کادر بهداشت و درمان و افراد بالای ۶۰ سال و بیماران خاص برای تزریق نوبت سوم به مراکز تجمیع مصلی و سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشكی و يا به مركز بهداشت مربوطه مراجعه نمايند.

وی افزود: از شنبه مرکز واکسیناسیون خودرویی و سایت شهید سردار سلیمانی در سالن سپاه به علت کاهش بار مراجعات بسته و سایت سیار معاونت بهداشتی در سطح شهرستان بابل راه اندازی خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: سایت سیار واکسیناسیون فردا در میدان هلال احمر از ساعت ۹ الی ۱۳ و ۱۶ الی ۱۹ مستقر می باشد و همشهریان می‌توانند برای تزریق واکسن مراجعه نمایند.

دکتر جوانیان بیان داشت: ارگانهایی که تمایل به دریافت واکسن دارند می توانند با تماس و هماهنگی با مسئول واکسیناسیون معاونت بهداشتی درخواست تیم سیار برای مراجعه به محل جهت واکسیناسیون پرسنل خود اقدام نمایند.

این مسئول افزود: در بابل ۸۴/۴٪ جمعیت بالای ۱۲ سال یک دُز و ۶۷/۶٪ دو دُز واکسن آنها کامل شد.