دانشکده دندانپزشکی بابل مرجع علمی رادیولوژی دهان، فک و صورت کشور شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، جشن روز جهانی رادیولوژی و کسب رتبه مرجعیت علمی رادیولوژی دهان، فک و صورت کشور، در دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، امروز 17 آبان 1400، در بخش رادیولوژی، بمناسبت روز جهانی رادیولوژی جشنی برگزار شد. دکتر احسان موعودی ریس دانشکده به همراه دکتر سینا میرزایی راد، معاون اداری و مالی دانشکده با حضور در بخش، این روز را به کلیه اساتید، دستیاران تخصصی، پرتونگاران و دانشجویان تبریک گفتند. دکتر موعودی با بیان اینکه به فضل خدا، با تلاشهای پیگیرانه اساتید جهت ارتقا سطح علمی دانشجویان، ارائه انواع خدمات رادیوگرافی دهانی جهت ارتقا رضایتمندی بیماران در راستای تکریم ارباب رجوع،  موفق به کسب رتبه مرجعیت علمی رادیولوژی دهان، فک و صورت کشور شدیم؛ با اهدا لوح از همکاران این بخش تقدیر بعمل آوردند.