اطلاعیه شماره یک اعلام نتایج آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و اموربین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل که بر اساس کارنامه منتشر شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور مورخ ۲۳ اسفند ۹۹ برای مرحله بررسی مدارک معرفی شده اند، می رساند:

در خصوص نحوه، زمان و مکان ارائه مدارک استخدامی به زودی از طریق همین سایت، اطلاع رسانی خواهد شد.

فلذا تا زمان انتشار آگهی مذکور از مراجعه حضوری به ستاد دانشگاه خودداری فرمایند.

اطلاعیه شماره ۶ اعلام نتایج آزمون استخدامی سال 1399 دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24 مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه پنجم منتشر شده مورخ 1400/1/11 به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی می رساند؛ افرادی که جهت برخورداری از سهمیه بومی مشمول بند الف شرایط بومی مطابق دفترچه راهنمای آزمون نبوده و بر اساس سکونت 10 سال به بالا بومی شهرستان می باشند و می خواهند براساس مفاد بند ج شرایط بومی ازسوابق تحصیلی درمقاطع ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان بعنوان تمام یا قسمتی از سابقه 10 سال سکونت استفاده نمایند، می بایست طبق هماهنگی بعمل آمده با اداره آموزش و پرورش شهرستان بابل، فرم ذیل را از سایت دریافت و نسبت به تکمیل و تائید آن اقدام و سپس بارگذاری نمایند.

* جهت دریافت فرم گواهی محل اخذ مدرک تحصیلی اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه شماره 5 اعلام نتایج آزمون استخدامی سال 1399 دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24 مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه چهارم منتشر شده مورخ 1400/1/10 به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی رشته های شغلی کاردان وکارشناس بالینی فوریتهای پزشکی می رساند؛ زمان انجام سنجش شاخص توده بدنی (BMI) در این دانشگاه از ساعت 9 صبح  لغایت 12 ظهر روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 16 و 1400/1/17 به آدرس: بابل خیابان کشاورز دانشگاه علوم پزشکی پارکینگ شماره 2 سالن ورزشی کارکنان می باشد.
بدیهی است عدم حضور هر فرد در مدت زمان تعیین شده فوق به منزله غیبت و انصراف از ادامه فرآیند استخدام بوده و به افراد غایب در آزمون مذکور به هیچ وجه فرصت مجددی داده نخواهد شد.

اطلاعیه شماره ۴ اعلام نتایج آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24 مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه سوم منتشر شده مورخ 1400/1/3 به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی می رساند؛ مهلت بارگذاری مستندات مورد نیاز  از طریق سامانه به آدرس  exam.mubabol.ac.ir ، تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 1400/1/20 تمدید گردید.

اطلاعیه شماره ۳ اعلام نتایج آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 1399/11/24 مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان و پیرو اطلاعیه دوم منتشر شده مورخ 1400/1/1 به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی (افرادی که در کارنامه ایشان در قسمت وضعیت داوطلب، عبارت: «« شما برای طی مرحله  بررسی مدارک معرفی می شوید»» قید گردیده است) می رساند؛ جهت احراز صحت اطلاعات خود اظهاری درج شده در فرم ثبت نام نسبت به بارگذاری مستندات مورد نیاز  از طریق سامانه ای که به همین منظور تهیه گردیده است  از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/1/4 حداکثر لغایت تاساعت 24 روز جمعه مورخ 1400/1/13 به آدرس exam.mubabol.ac.ir اقدام نمایند:

تذکرات مهم:

• مشمولین محترم می بایست ابتدا مفاد اطلاعیه دوم را با دقت مطالعه نموده و سپس نسبت به ورود به سامانه و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.
  • مجددا تاکید می گردد به دلیل محدودیت های موجود برای مقابله با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس، ارائه مستندات مورد نیاز صرفا به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه فوق امکان پذیر می باشد. فلذا از مراجعه حضوری به این دانشگاه جدا خودداری گردد.
  • مشمولین محترم پس از ورود اولیه به سامانه فوق، تذکرات مهم درج شده درخصوص نحوه پیش نمایش و بارگذاری مستندات و ... را به دقت مطالعه فرمایند.
  • ثبت نهایی مستندات به منزله پایان فرآیند بارگذاری بوده و بدیهی است پس از کلیک بر روی گزینه مذکور امکان افزودن مدارک جدید وجود نخواهد داشت، فلذا افراد می بایست قبل از تائید نهایی از صحت و تکمیل بودن کلیه مستندات مورد نیاز اطمینان حاصل نمایند.
  • ضمنا  شماره تلفن  32194721-011 در ساعت اداری آماده پاسخگویی به سئوالات واجدین شرایط می باشد.
  • مسئولیت صحت مستندات بارگذاری شده صرفا بر عهده خود داوطلب می باشد.
  • هرگونه اطلاع رسانی از طریق همین سایت در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت .

اطلاعیه شماره ۲ اعلام نتایج آزمون استخدامی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل

در اجرای اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۴ مربوط به این دانشگاه از سوی آن سازمان، به آگاهی مشمولین تحویل مدارک آزمون استخدامی (افرادی که در کارنامه ایشان در قسمت وضعیت داوطلب، عبارت: «« شما برای طی مرحله  بررسی مدارک معرفی می شوید»» قید گردیده است) می رساند؛ جهت احراز صحت اطلاعات خود اظهاری درج شده در فرم ثبت نام نسبت به فراهم نمودن و آماده سازی  مستندات مورد نیاز بشرح ذیل اقدام نمایند:

تذکر مهم:
به دلیل محدودیت های موجود برای مقابله با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس، سامانه ای جهت بارگذاری مستندات طراحی شده که لینک آن به زودی از طریق همین وب سایت در اختیار افراد مشمول قرار خواهد گرفت و اطلاع رسانی خواهد شد. فلذا از مراجعه حضوری به این دانشگاه جدا" خودداری گردد.

- جهت دریافت لیست مدارک مورد نیاز برای بارگذاری اینجا کلیک کنید.

- جهت دریافت فرم سوابق تایید کرونا اینجا کلیک کنید.

- جهت دریافت فرم استشهاد محل سکونت اینجا کلیک کنید.