افتتاح اورژانس و کلینیک تخصصى وفوق تخصصی بیمارستان شهید رجایی بابلسر

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شریف‌پور از افتتاح اورژانس و کلینیک هاى تخصصى و فوق تخصصی بیمارستان شهید رجایی بابلسر با حضور دكتر جلالى رئیس دانشگاه علوم پزشكى بابل و دكتر باقرزاده نماینده مردم بابلسر، بهنمير و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

دکتر شروین شریف‌پور رئیس بیمارستان شهید رجایی بابلسر گفت: ساختمان اورژانس جديداین مرکز به مساحت ۲۵۰ متر مربع با مشارکت ۳۵۰ میلیون تومانی حاج اسماعیل داوودی پدر شهیدان سبزعلی و رجبعلی داوودی و حدرد ۷۰۰ میلیون تومانی دانشگاه علوم پزشکی بابل ساخته و تجهيز شده است.

وی با اشاره به اینکه امکانات سرمایشی، نور و چراغ هم توسط دیگر خیرین این مرکز با هزینه‌ی ۱۰۰ میلیون تومان انجام پذیرفت، ادامه داد: کلینیک فوق تخصصی و تخصصی در متراژ حدود ٦٠٠ مترمربع توسط دانشگاه ساخته شده و در رشته های قلب و عروق، جراحی عمومی، زنان و زایمان، روانپزشکی، داخلی، عفونی، مغز و اعصاب ، اورتوپدی، اورولوژی، آسم و آلرژی اطفال و بزرگسال به بيماران بابلسر و حومه ارائه خدمت خواهد داد.

دکتر شریف پور با اشاره به اینکه کلینیک از ابتدای آذرماه آماده خدمات رسانی به بیماران عزیز می باشد، گفت: نوبت دهی کلینیک عصر از طریق تلفن ۳۵۲۷۱۷۹۰   و یا  از طریق سایت  WWW.nobat.mubabol.ac.ir امکان پذیر می باشد.

وی اذعان داشت: این بیمارستان بعنوان بزرگترین مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی در شمال کشور، پذیرای بیماران سرطانی از اقصی نقاط استان و حتی استان های همجوار می باشد.