سامانه آموزشی نوید در دسترس نو‌دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، سامانه آموزشی نوید از شنبه ۲۴ آبان در دسترس نو‌دانشجویان قرار خواهد گرفت.

سیستم جدید لاگین  ۹۹/۹/۵

روند کلی روش جدید لاگین به این شکل است که کاربر باید برای ورود به سامانه نام کاربری و پسورد را وارد کرده و روی دکمه ورود کلیک کند؛

• اگر اطلاعات کاربری وی از قبل کامل نباشد فرمی را مشاهده خواهد کرد که باید فیلد های ستاره دار آن را پر کند، سپس روی دکمه ورود کلیک کرده
و به صفحه تایید ایمیل خود وارد می شود. (کاربر باید یک ایمیل واقعی در پروفایل خود وارد کند که به آن دسترسی داشته باشد.)

• اگر هم اطلاعات وی در سامانه از قبل کامل باشد مستقیما به صفحه ی تایید ایمیل منتقل خواهد شد.

لطفا برای مشاهده روند لاگین با جزئیات بیشتر فیلم زیر را مشاهده کنید.

گفتنی است نو‌‌دانشجویان برای شرکت در کلاس های مجازی می توانند از طریق سامانه آموزشی نوید به آدرس https://mubabolnavid.vums.ac.ir/   از شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ با نام کاربری email.com@شماره دانشجویی و رمز عبور sp123456 وارد سامانه شده و از کلاس های مجازی استفاده نمایند.

مثال نام کاربری:

user: 1111111111@email.com     =>     شماره دانشجویی@email.com

password: sp123456

شماره تماس ۰۱۱۳۵۱۳۲۰۲۱ آماده پاسخگویی به دانشجویان عزیز می باشد.

برای مشاهده خبرهای مربوط به #ثبت نامه داشنجویان جدید بر روی هشتگ کلیک کنید.