دانش‌آموزان از اشتراک گذاری لوازم تحریر و تغذیه خودداری کنند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از مدارس بعنوان یکی از محل های پرخطر برای تشدید بیماری کرونا خبر داد و گفت: دانش‌آموزان از اشتراک گذاری لوازم تحریر و تغذیه خودداری کنند

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مدارس می تواند بواسطه حضور کودکان و دانش‌آموزان که در این سن کمتر به رعایت نکات بهداشتی می پردازند، یکی از محل های تشدید انتقال بیماری در این همه گیری باشند.

وی با اشاره به اینکه بصورت جدی توصیه می شود نکات بهداشتی باید به صورت اصولی در مدارس رعایت شود، بیان داشت: در رعایت نکات بهداشتی در مدارس باید دانش آموزان، معلمان و مدیران و والدین گرامی همکاری لازم را داشته باشند تا سلامتی در جامعه حفظ شود و ما شاهد بروز پیک جدیدی در این زمینه نباشیم.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله‌ با کرونا کشور با اشاره به اینکه استفاده از ماسک در مدارس الزامی می باشد، اظهار داشت: از همه دانش‌آموزان تقاضا داریم ماسک را زمان رفتن به بیرون از منزل، ورود به مدارس و در جاهای بسته به صورت صحیح و مداوم استفاده کنند بطوری که ماسک کاملا بینی و دهان را بپوشاند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که فاصله گذاری اجتماعی یک یا یک و نیم متری رعایت شود، بیان داشت: توصیه می شود دستها هنگام میل کردن غذا و زدن دست به چشم و صورت حتما با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه شسته شود. دکتر جوانیان با اشاره به این که دانش‌آموزان باید از وسایل شخصی خود استفاده کند، تصریح کرد: خانواده ها به فرزندان تاکید کنند تا از لوازم تحریر دیگران استفاده نکنند و از اشتراک گذاری آب و تغذیه با دیگران خودداری کنند.

مدیران مدارس در استفاده ماسک اجباری نظارت دقیق داشته باشند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر جوانیان خواستار نظارت دقیق معلمان و مدیران مدارس در استفاده ماسک اجباری توسط دانش آموزان شد. دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: از معلمان و مدیران مدارس درخواست می‌کنیم در استفاده ماسک اجباری در مدرسه نظارت دقیق داشته باشند و در این امر والدین باید نهایت همکاری را با مدارس داشته باشند.

عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا کشور تصریح کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هرکلاس باید رعایت شود و تعداد دانش آموزان باید متناسب با ظرفیت کلاس بوده و تهویه مناسب در هرکلاس برقرار باشد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه امکانات شستن دست ها باید در تمام مدارس مهیا شود، بیان داشت: آب خوریها در مدارس باید بسته باشد و هر دانش آموزی قمقمه آب به همراه داشته باشد و والدین وسایل مورد نیاز را در اختیار دانش آموزان قرار بدهند. وی با اشاره به اینکه علائم این بیماری بسیار وسیع بوده بطوری که حتی سرماخوردگی خفیف هم جدی گرفته شود، افزود: خانواده ها توجه داشته باشند در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی مثل آب ریزش بینی، سرفه و تب خفیف سریعا به پزشک خانواده مراجعه نمایند و تا زمانی که از سلامت فرزند خود مطمئن نشدند از فرستادن به مدرسه خودداری نمایند.

از سوار شدن بیش از سه دانش آموز در سرویس خودداری شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان گفت: از سوار شدن بیش از سه دانش آموز در سرویس خودداری شود.

دکتر مصطفی جوانیان با توجه به زمان بازگشایی مدرسه و نگرانی والدین جهت استفاده از سرویس های مدرسه بیان داشت: در سرویس های مدرسه همانند وسایل نقلیه عمومی باید یک نفر در جلو و دو نفر در عقب بنشینند.

عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا کشور گفت: شیشه های خودرو باز تا تهویه مناسب در فضای خودرو ایجاد شود و دانش آموزان باید از ماسک و شیلد در سرویس استفاده کنند.