نشست مجازی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اصحاب رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست مجازی با اصحاب رسانه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

گفتنی است این نشست  با حضور رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه  با اصحاب رسانه شهرستان بابل چهارشنبه ۵ شهریور در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.

قابل ذکر است در  این نشست  علاوه بر ارائه گزارش عملکرد دانشگاه سوالات مطروحه از سوی خبرنگاران نیز توسط ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه پاسخ داده شد.

در صورت استفاده ۹۰ درصدی از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی جامعه ایمن از کرونا خواهیم داشت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه مطبوعات و رسانه ها رابطینی هستند که می توانند پیامها را به گوش مردم برساند، گفت: وضعیت که ما در آن قرار گرفیتم یک وضعیت پاندمی می باشد که در صد سال گذشته بی نظیر بوده و دنیا دارد تجربه می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با اشاره به فعالیت معاونت بهداشتی در حوزه کرونا اظهار کرد: از ۴۱ هزار و ۳۱۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی بازدید و از ۲۵ هزار واحد و اماکن عمومی و ادارات با همکاری نیروهای جهادی و بسیجی گندزدایی شد.

وی افزود: ۱۹۸۵ نفر از افراد اعم از نیروهای جهادی، بسیجی، دهیاریها و شهرداری در امر گندزدایی به ما کمک کردند.
دکتر جوانیان با اشاره به اینکه ۱۱۴ واحد به تعزیرات معرفی و ۸۳۹ اماکن متخلف پلمپ شدند، تصریح کرد: دو هزار و ۲۰۰ قلیان از قهوه خانه‌ها جمع‌آوری شد.

وی ادامه داد: زمانی که به تالارها اعلام شد میتوانند تنها از ۵۰ درصد ظرفیت خود استفاده کنند متاسفانه همان تعداد جمعیت را در ۵۰ درصد ظرفیت پذیرش کردند.

وی ادامه داد: در سطح شهر ۶۷ درصد از مردم و در روستاها ۳۹ درصد از ماسک استفاده می کنند در صورتی جامعه‌ی ما زمانی ایمن می شود که بیش از ۹۰ درصد افراد جامعه از ماسک بصورت صحیح استفاده کنند.

دکتر جوانیان با ذکر این نکته که شیوه صحیح استفاده از ماسک بسیار مهم است، گفت: با رعایت کردن سه اصل شستن دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک حتی در فصل زمستان و پاییز با تعداد کمی از ابتلا بیماران مواجه  خواهیم بود و تعداد بیماران کمتر خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز و اماکن عمومی به طور متوسط ۷۹ درصد و در سطح تاکسی ها و خودروهای درون شهری ۸۰ درصد می باشد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه در طرح سالم سازی محیط ۱۹۸۲ نفر در مبارزه با کرونا حضور فعال داشتند، گفت: حدود ۱۰۹۱ کیلومترمربع از شهرستان بابل شامل منازل واقع درمناطق قرمز، منازل موارد مبتلا به کرونا، منازل افراد فوت شده و.. با همکاری بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاران و شوراها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیجیان، گروههای جهادی و گروههای مردمی گندزدایی شد.

وی افزود: زندان شهرستان، مجتمع تحت پوشش بهزیستی، مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، مراکز نگهداری سالمندان دولتی بیش از ۵ بار گندزدایی شد.

دکتر جوانیان در پایان گفت: مرحله سوم غربالگری در شهرستان با رویکردهای کرونا و دیگر بیماری ها مانند دیابت ، فشار خون،  بیماری های زمینه ای و .. شروع شده است.

خلق حماسه و تجلی وجدانیات انسانی در کادر بهداشت و درمان، مسئولین و مردم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه از ابتلای ۶۰۰ کادر بهداشت و درمانی دانشگاه به بیماری کرونا خبر داد.

دکتر سیدمصطفی قاسم زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: هدف ما در ستاد بحران کرونا این بود که ابتدا مردم بیمار نشوند و در صورت بیماری، آموزش های لازم به بیماران برای کاهش عوارض آن دهیم تا بیمار با کمترین عارضه مواجهه شود و همچنین در صورت مواجهه با عوارض بیماری خدمات درمانی را به بهترین شکل و با کمترین هزینه به آنان اختصاص یابد.

وی افزود: در طی این ۶ ماه شکوهمندی، ایثار، خلق حماسه و تجلی وجدانیات انسانی در کادر بهداشت و درمان به مردم و مسئولین به وضوح قابل مشاهده بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: ۶۰۰ کادر بهداشت و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این ۶ ماه به کرونا مبتلا شدند که بسیاری در بیمارستان ها بستری شدند و برخی در منزل دوران درمان را سپری نمودند.

دکتر قاسم زاده گفت: مبارزه با ویروس کرونا تنها یک ضلع ندارد که بهداشت و درمان و دارو  باشد بلکه همکاری و مشارکت اجتماعی، و  برخی از سیاست ها و ضوابط و قواعدی که دولت و مسئولان مرتبط وضع می کنند تاثیر مهمی بر کنترل ویروس کرونا دارد.

وی با بیان اینکه مازندران همواره یکی از مقاصد مسافرتی و توریستی بوده و در سال های اخیر هم این روند ادامه داشته است، گفت : با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ انتظار می رود که امسال در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از مسافرت به مازندران و بابل پرهیز شود.