نشست نمایندگان بابل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل, ظهر امروز نشستی با حضور دکتر کریمی و سردار سعادتی نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی با دکتر جلالی رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

سردار سعادتی نماینده مردم بابل:
رهبری بالاترین مدال را به مدافعان سلامت داده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، سردار سعادتی از پیگیری  موضوع پوشش بیماران غیر بابلی در مراکز درمانی بابل را از طریق وزارت خبر داد.

سردار سعادتی در نشست با رئیس دانشگاه ضمن تشکر و قدرانی از کادر بهداشتی و درمان گفت: نقش شما سروران خانواده بهداشت درمان در این دوران همانند دوران هشت سال دفاع مقدس نقش اساسی می باشد .

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل با توجه وجود نزدیک به 400 نفر از اعضای هیات علمی با توان بالای اموزشى و درمانی  باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: وجود دو دانشگاه علوم پزشکی و صنعتی نوشیروانی از افتخارات  بابل می باشد که می شود از ظرفیتهای علمی و درمانی در راستای توسعه شهرستان بسیار بهره برد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان روحانی بعنوان بزرگترین بیمارستان شمال کشور باید حمایت و پشتیبانی گردد، بیان داشت: موضوع پوشش بیماران غیر بابلی در مراکز درمانی بابل را از طریق وزارت پیگیر خواهیم شد.

دکتر کریمی نماینده بابل:
جهاد مدافعان سلامت بعد از دفاع مقدس بی نظیر بوده است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر کریمی از بی نظیر بودن مجاهدت مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا بعد از دفاع مقدس یاد کرد.

دکتر کریمی در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تشکر از مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا گفت: از زحمات شما در این ماههای اخیر که در صف اول مبارزه با ویروس منحوس کرونا بودید تشکر میکنم.

وی با گرامی داشتن یاد شهید دکتر ربیعی رئیس پیشین دانشگاه ، گفت: این جهادی که شما انجام داده اید در طول تاریخ این کشور بعد از دفاع مقدس بی نظیر بوده است

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در دوره هشتم هم مسائل و مباحثی را طرح و پیگیری کردیم کمک های را انجام دادیم این دفعه با توان بیشتر انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: آموزش و بهداشت دو شاخصه‌ی مهم توسعه می باشد که دانشگاه علوم پزشکی بابل در دل خودش جای داده است و بنابراین طبیعی است در مجلس شورای اسلامی  کانون توجه ما باشد.

فرماندار ویژ ه شهرستان بابل:

سلامت و امنیت غذایی شهروندان مهم ترین مسئله بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، ولی زاده، از سلامت و امنیت غذایی شهروندان بعنوان مهمترین مسئله در جلسات حوزه شهرستانی یاد نموده است.

ولی زاده فرماندار ویژه  شهرستان بابل گفت: از کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اعضای هیات رئیسه دانشگاه که از اسفندماه سال نود و هشت تا به امروز در راستای ارائه خدمات به شهروندان عزیز شهرستان بابل در حوزه درمان  تلاش و همت نمودند، تشکر و قدردانی می نمایم.

وی ضمن تشکر از خیرین و نیکوکاران سلامت در مبارزه با کرونا، افزود: دو نماینده شهرستان بابل قطعا در بعد نظارتی میتوانند کمک کار بزرگی برای ما باشند و به لحاظ قانونی میتوانند کمبودها و کاستی‌هایی را که در سطح شهرستان و در محیط‌های اداری وجود دارد را شناسایی و پيگيرى كنند.

ولی زاده با اشاره به اینکه در حوزه‌ی بهداشت باید توجه لازم را به پزشکان خانواده داشت، گفت: اعتبارات جدی باید در حوزه پزشکان خانواده و مراکز بهداشتی و درمانی در نظر گرفته شود تا میزان خدمات به حد بالاتری ارتقاء یابد.

فرماندار ویژه شهرستان با اشاره به اینکه مهم ترین بحث در جلسات حوزه شهرستانی سلامت و امنیت غذایی شهروندان می باشد، اظهار داشت: هماهنگی و انسجام خوبی بین دانشگاههای شهرستان با  برنامه ریزی مناسب انجام شده است.