بستری ۱۴۳ کودک مشكوك به کرونا از ابتدای اسفند در بابل / ترخیص ۳۵۲۰ بیمار کرونایی از بیمارستان های بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی از بستری ۱۴۳ کودک مشكوك به کرونا از ابتدای اسفند تاکنون در بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلای بابل خبر داد و گفت: ۱۲۵ کودک (حدود ٩٠٪‏) با حال عمومی خوب ترخيص شده اند.

دکتر جلالی در حاشیه جلسه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی بابل، بیان داشت: تعداد افرادی که در مراکز درمانی بابل به عنوان مبتلایان مشكوك به کرونا بستری هستند به ۳۰۳ بیمار رسیده است که نسبت به ۸۰ روز گذشته که تعداد ۶۰ بیمار بستری داشتيم، بسیار نگران کننده است.

وی بیان داشت: تعداد ۱۴۳ کودک با علائم مشکوک به کرونا از ابتدای اسفند تاکنون در بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلا بستری شدند که ۱۲۵ کودک با حال عمومی خوب ترخیص شدند و هم اکنون ۱۸ بیمار بستری هستند و تحت درمان قرار دارند.

دکتر جلالی افزود: در حال حاضر تعداد ۴۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخشهای اى سي يو بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بیمارستان های آیت ا.. روحانی، یحیی نژاد، بهشتى و کودکان امیرکلا مشغول ارائه خدمت به بیماران کرونایی هستند و فعلا بیش از ٤٠ درصد تخت های بابل به بیماران مبتلا به کووید19 اختصاص دارد كه ممكنست افزايش يابد.

دکتر سید فرزاد جلالی از مراجعه بيش از ٢٨ هزار بیمارمشكوك به کرونا از ابتدای اسفند تاکنون به مراکز درمانی و کلینیک های بابل خبر داد و گفت: ۳۵۲۰ بیمار کرونایی هم از بیمارستان های بابل ترخيص شده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: طبیعتا بیمارستان های بابل در آمادگی کامل به سر می برند اما اگر تعداد بیمارانی که نیاز به بستری دارند به شدت زیاد شود مسلما توان کادر درمان بیمارستان ها کاهش میابد.

دکتر جلالی با ذکر این نکته که روزهای سختی بر همکاران ما گذشت، گفت: آمار فزاینده بیماران بستری در شهرستان بابل زحمت کادر درمان را افزایش می دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در حال حاضر تعدادی از کادر درمانی بابل در روند خدمت رسانی به بیماران، گرفتار ویروس کرونا شدند و در بیمارستان های بابل بستری می باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خدمت رسانی به بیماران کرونایی با جدیت ادامه دارد و کادر درمانی با تمام وجود در حال جانفشانی است.
وی اذعان داشت: از مردم تقاضا می کنم که کرونا و استفاده از ماسک وساير توصيه هاى بهداشتى را جدی بگیرند. ماسک می تواند همراه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بیش از ٩٠ درصد در پیشگیری از بیماری موثر باشد.