کادر درمانی بابل چشم انتظار همراهی مردم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در حال حاضر تعدادی از کادر درمانی بابل در روند خدمت رسانی به بیماران، گرفتار ویروس کرونا شدند و در بیمارستان های بابل بستری می باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی گفت:  بابلی ها بدانند خدمت گزاران آنها به مدت پنج ماه به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی هستند و چشم انتظار همراهی مردم برای شکست کرونا در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی می باشند.

دکتر جلالی اظهار داشت: برخی از کادر درمانی که به علت کرونا بستری می باشند بیش از ۲۰ روز است که فرزند خردسال خود را ندیده اند و اگر ما قدرشناس خدمت صادقانه آنها باشیم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری یک و نیم متری و شستن دست ها به مدت ۲۰ ثانیه کار سختی نیست که با عدم رعایت این موارد ضمن اینکه جان عزیزان مان را به خطر می اندازیم هزینه های سنگینی به کادر درمانی تحمیل کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خدمت رسانی به بیماران کرونایی با جدیت ادامه دارد و کادر درمانی با تمام وجود در حال جانفشانی است.
 دکتر جلالی با هشدار اینکه میزان بستری بیماران در شهرهای مختلف استان همچنان در حال افزایش است، تصریح کرد:  با ممنوعیت برگزاری عروسی ها در تالار شاهد برپایی عروسی در باغ ها و منازل هستیم که عاجزانه از مردم عزیز تقاضا داریم عروسی ها ، مهمانی ها و دورهمی را لغو کنند تا بتوانیم از افزایش بیماران جلوگیری کنیم.

وی با تاکید بر مراقبت بیشتر از سالمندان و کودکان گفت: افزایش تعداد بستری در سنین جوانان و میانسالان نگران کننده است و اکنون بیش از ۱۵ کودک در بیمارستان کودکان بستری هستند و تعدادی از کودکان هم در منازل در تحت درمان قرار دارند.