اولین نشست صمیمی و همکاری رئیس و اعضای هیات مدیره نظام پزشکی بابل با دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه: رئیس و اعضاء هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان بابل با حضور در دفتر ریاست دانشگاه جهت تبریک با دکتر جلالی دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست اعضاء هیات مدیره نظام پزشکی از انتخاب دکتر جلالی به عنوان رئیس جدید دانشگاه استقبال کرده و ایشان را از اعضاء هیات علمی برجسته دانشگاه برشمردند.

هیات مدیره نظام پزشکی اذعان داشتند: سلامت مردم و اعتلاء جایگاه پزشکی نیاز به هماهنگی و همکاری دارد. سازمان نظام پزشکی برای هرگونه همکاری متقابل با دانشگاه علوم پزشکی بابل آمادگی کامل دارد.

در ادامه دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر اذعان داشت: نظام پزشکی برای ما پزشکان خانه اول می باشد.

وی خاطر نشان کرد: همدلی و همکاری اعضاء هیات مدیره سازمان نظام پزشکی باعث پیشرفت و ارتقاء سلامت می شود و نظرات اعضاء حتما راه گشای دانشگاه خواهد بود.

گفتنی است : در این نشست بر پیگیری و حل مشکلات صنفی شهرستان در گروه های داروسازی، پزشک خانواده، آزمایشگاه، دندانپزشکی، پزشکی بحث و تبادل نظر گردید.