کسب مجوز راه اندازی دو رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از کسب مجوز و راه اندازی دو رشته جدید ویروس شناسی و گفتار درمانی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر تقی‌پور گفت: به استناد رای صادره در دویست و نود و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با تاسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دو رشته گفتاردرمانی و ویروس شناسی در این دانشگاه با ظرفیت پذیرش هر رشته پنج دانشجو موافقت به‌عمل آمد.
دکتر محمد تقی‌پور سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: گفتار درمانی شاخه ای از علم است که به مطالعه آسیب شناسی و ارزیابی و مداخله در حوزه های ارتباطی- شناختی، زبان، گفتار و بلع ( در فازهای دهانی و دهانی – حلقی ) و اختلالات آن ها می پردازد .
این مسئول ادامه داد: در سال 1391 اولین دوره کارشناسی رشته گفتاردرمانی در این دانشگاه پذیرش شدند و تاکنون 131 نفر در رشته گفتار درمانی مقطع کارشناسی از این دانشگاه فارغ التحصیل گردیده اند.

دکتر تقی پور اذعان داشت: رشته ویروس شناسی یا “Virology” یک حوزه تخصصی و متنوع در علوم پزشکی و زیست‌شناسی است که به مطالعه و تحقیق درباره ویروس‌ها می‌پردازد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: این رشته تحصیلی به بررسی ساختار، تفاوت‌ها، تکامل، بیوشیمی، فیزیولوژی، جلوگیری و درمان بیماری‌های ویروسی مرتبط با انسان، حیوانات و گیاهان  می پردازد.

اشتراک گذاری: