درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات ورزشی شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین دوره مسابقات ورزشی دانشجویان دختر و پسر منطقه شمال کشور در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ساری برگزار گردید.

گفتنی است: کاروان ورزشی دانشگاه در قالب ۸ رشته ورزشی پسران و ۷ رشته ورزشی دختران با شرکت ۳۴ ورزشکار با دانشگاه های مازندران ،گیلان، سمنان، شاهرود و گلستان در طی دو روز به رقابت پرداختند.
قابل ذکر است: دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اولین بار توانستند در ۶رشته قهرمان، ۸رشته دوم و۶ رشته مقام سوم را بدست آورند.که با ۲۳مدال رنگارنگ برگ زرینی برافتخارات دانشگاه افزوده اند.
لازم به توضیح می باشد عناوین بدست آمده حاصل تلاش ورزشکاران ،مربیان، و کارشناسان ورزش دانشگاه سرکار خانم ماریه صفری بعنوان سرپرست کل کاروان ورزش و خانمها فاطمه عابدی و فاطمه گلچین و آقایان معین اسماعیل نژاد و علی محمدزاده بعنوان سرپرستان کلیه تیمهای دختران وپسران بوده است.

در بخش پسران:

رتبه های اول