افتتاح ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل/ نقش ویژه این دانشگاه در ابعاد آموزشی و درمانی حوزه دندانپزشکی

وزیر بهداشت با حضور در شهرستان بابل، ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه افتتاح این دانشکده با اشاره به افتتاح پروژه های متعدد حوزه سلامت در سفر امروز رییس جمهور به استان مازندران، گفت: رییس جمهور توجه و تاکید فراوانی به توسعه زیرساخت های مازندران در ابعاد مختلف از جمله حوزه سلامت دارد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل از دانشگاه های با سابقه کشور است که در سال ۱۳۶۲ به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در استان مازندران فعالیت خود را آغاز کرده و آثار خیر بسیار زیادی را در منطقه ایجاد کرده است.

وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت دانشکده دندانپزشکی بابل از دهه ۷۰، گفت: عملیات ساخت ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی بابل از سال ۹۵ آغاز شده و تا شروع کار دولت، حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که متوقف شده بود که با حمایت دولت، این پروژه در ۵ هزار و ۲۰۰ متر مربع زیربنا با اعتباری حدود ۲۵۰ میلیارد تومان تکمیل شد و این دانشکده را یک دانشکده تخصصی و دارای ابعاد ملی در حیطه های آموزشی و درمانی می دانیم.
دکتر عین اللهی از وجود ۲۰ کلاس درس در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد و گفت: امکانات آموزشی و کمک آموزشی مانند کتابخانه، سالن های مطالعه و کنفرانس و همچنین روش ها و ابزارهای جدید آموزشی مانند شبیه سازها در این پروژه دیده شده و ۱۰ رشته تخصصی در این دانشکده فعال است.

ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با هیات همراه و با همراهی حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل، دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر حسن نتاج و دکتر فاطمی نمایندگان منتخب مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی، آقای پیرفلک سرپرست فرمانداری ویژه بابل، معاونین و روسا افتتاح شد.

اشتراک گذاری: