بابل میزبان کنگره‌ی بین المللی و میان دوره ای جراحان مغز و اعصاب ایران خواهد بود

نخستین نشست شورای سیاست گذاری کنگره ی بین المللی و میان دوره ای جراحان مغز و اعصاب با حضور مسئولین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، این دانشگاه با همکاری انجمن جراحان مغز و اعصاب در نظر دارد آبان 1402 کنگره ی بین المللی و میان دوره ای جراحان مغز و اعصاب ایران را با حضور متخصصین این رشته در سطح بین المللی برگزار نماید.
گفتنی است در این راستا اولین نشست شورای سیاست گذاری این رویداد به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در اردیبهشت 1402 برگزار شد.
لازم به ذکر است هدف از برگزاری این گردهمایی علمی ایجاد فرصتی برای ارایه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی در زمینه جراحی مغز و اعصاب بین اساتید، جراحان، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و دانشگاهی می باشد.
قابل ذکر است در این نشست دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه به عنوان رییس کنگره و دکتر سید ابراهیم کتابچی به عنوان رییس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران و سایر اعضای شورای سیاست گذاری توافقات لازم برای نهایی نمودن تاریخ برگزاری، مکان دقیق برگزاری، و محورهای اصلی کنگره را مشخص نمودند.
همچنین  در این نشست از نمای سایت و پوستر همایش رونمایی شد.