دانشگاه علوم پزشکی بابل در آینده نزدیک دانشجوی خارجی جذب می نماید

رئیس پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل از نشست تصمیم سازی در خصوص جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر عارفه بابازاده در حاشیه این نشست گفت: در این جلسه که با حضور دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه، اعضای ستاد، دکتر فریدونی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد راه کارها و اقدامات لازم بین‌المللی سازی و جذب دانشجویان بررسی گردید و تصمیمات لازم اخذ شد.
دکتر عارفه بابازاده رئیس پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: در این نشست مسئولین با بهره گیری از تجربیات دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در خصوص پذیرش دانشجویان خارجی و اخذ گواهی اعتبار بخشی بین‌المللی، آشنا شدند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: مقرر شد با  همکاری نزدیک طرفین و استفاده هر چه بیشتر از تجربیات بین‌المللی سازی دانشگاه ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی بابل کارهای عملیاتی را در آینده نزدیک در راستای جذب دانشجویان خارجی بردارد.
 در ادامه این نشست دکتر فریدونی، مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به فعالیت های این دانشگاه در حوزه بین الماللی سازی با پذیرش بیش از 400 دانشجوی خارجی اشاره کرد، گفت: با توجه به سیاست وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی مبنی بر حرکت دانشگاه‌ها در مسیر بین‌المللی سازی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از سال 1396 نسبت به تشکیل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی زیر نظر رئیس دانشگاه اقدام کرده است.
همچنین دکتر بابایی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: تفکر بین‌المللی سازی در این دانشگاه با راه اندازی پردیس بین‌الملل در سال 1392 آغاز شد که با جذب دانشجویان بین المللی و در نتیجه افزایش تعاملات پژوهشی و علمی بین ایران و کشور های همسایه تکامل خواهد یافت.