اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته۱۴۰۱

باسلام و خیرمقدم به پذیرفته شدگان گرامی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۱ دانشگاه علوم پزشکی بابل

احتراما باستحضار  میرساند لطفا بعداز ثبت نام به صورت مجازی به آدرس:

از روز دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ لغایت پنج شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۴ُ، تمامی دانشجویان موظف می باشند مدارک مورد نیاز مشروحه ذیل را از روز شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۶ لغایت یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۷ به صورت حضوری به آدرس : بابل- خیابان کشاورز ( گنج افروز ) - دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی –آموزش دانشکده پیراپزشکی تحویل گردد. ضمنا رشته هوشبری، رشته بهداشت محیط مدارک را به آموزش دانشکده بهداشت تحویل دهند.

جهت دریافت اطلاعات و اخبار دانشگاه عضو صفحه مجازی دانشگاه علوم پزشکی بابل شوید.

تذکر : شروع کلاس برای ورودی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از روز دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۸ می باشد .

مدارک لازم :

۱- عکس تهیه شده در سال جاری ۶ قطعه پشت نویسی شده

۲- تصویر شناسنامه از تمام صفحات یک سری

۳- تصویر کارت ملی پشت وروی آن یک سری

۴- اصل گواهی مدرک کاردانی بهمراه یک برگ فتوکپی آن

۵-اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن

۶-مجوز ادامه تحصل یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

۷-مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) شامل کپی کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت می باشد در غیر اینصورت مشمولان نظام وظیفه عمومی  برای دریافت اطلاعات معافیت تحصیلی لطفا  کلیک  نمایید .

تذکر: لطفا تمام فرمهای ضروری که در   اینجا   بارگذاری شده است را بعد از دانلود و پرینت ، تکمیل و تایید و بهمراه مدارک به آموزش دانشکده مربوطه تحویل دهید..