استفاده از سموم کشاورزی و خانگی برای دفع شپش، خسارت جبران ناپذیری دارد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: هرگز برای دفع شپش از سموم کشاورزی و خانگی استفاده نکنید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده گفت: در صورت ابتلای افراد مخصوصا کودکان به شپش حتما به پزشک مراجعه نمایید و از درمان خودسرانه بپرهیزید و از شامپوها و لوسیون‌های مخصوص درمان شپش موجود در داروخانه‌ها بر اساس توصیه های اعلام شده توسط پزشک استفاده نمایید.
دکتر رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل هشدار داد: به هیچ عنوان از سموم دفع آفات و حشرات مانند سموم کشاورزی و یا سموم خانگی برای دفع شپش استفاده نکنید.
این مسئول ادامه داد: سموم دفع آفات نباتی مورد استفاده در کشاورزی، دارای سمیت بالایی می‌باشند و شدیدا از طریق پوست قابل جذب هستند و تماس پوستی با این سموم می تواند منجر به مسمومیت و مرگ شود.
دکتر رضازاده از کشاورزان درخواست کرد: جهت انجام سم پاشی مزارع و باغ‌ها از دستکش لاستیکی، کفش لاستیکی جلو بسته و ماسک حفاظت کننده استفاده نمایند تا از بروز مسمومیت ناشی از تنفس و یا تماس سم با پوست پیشگیری شود.