نظارت بر روند اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی و درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه، دکتر شریف پور مدیر درمان و جمعی از مسئولین از روند اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی و درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید نمودند.

در این بازدید معاون درمان دانشگاه ضمن حضور در بخش‌های مختلف این مرکز با روسا و بیماران و  پرسنل گفتگو نمودند و از نحوه اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک بازدید بعمل آوردند.
گفتنی است: پس از بازدید از روند درمان بیماران مبتلا به کرونا، اقدامات لازم جهت حل مشکلات و تامین دارو و لوازم مربوطه بر اساس ظرفیت‌های موجود را انجام دادند.